window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-56704-45'); Orientering - Lida friluftsgård

Orientering

Orientering är ett roligt sätt att komma ut i naturen. På Lida finns flera olika aktiviteter där du kan gå, springa eller cykla till kontrollerna.

Lidaskogen är en perfekt plats för orientering på alla nivåer. Men lättillgängliga motionsspår på totalt 35 km och omgivande skog och natur är landskapet varierande och området stort.

Hittaut

I 13 år har hittaut lockat tusentals deltagare att ta sig ut och leta checkpoints. Mellan 1 april och 30 oktober finns checkpoints utplacerade i naturen runt Lida. Hittaut är en rolig aktivitet för både vuxna och barn.

Hämta en karta på Lida Värdshus och ta er ut och leta. Kartan kostar inget och aktiviteten passar både barn som vuxna, du behöver inte ha orienteringsvana för att hitta. Kartan finns också digitalt, ladda ner appen eller gå in på www.orientering.se/hittaut. Logga era checkpoints så har ni chans att vinna priser. Hittaut i Botkyrka arrangeras av Tullinge SK.

Naturpasset Orientering

Naturpasset 2021 är en orienteringskarta som pågår mellan maj-oktober med flera kontroller ute på Lida. Naturpassets kontroller är utvalda för att ge dig en fin naturupplevelse och en lagom utmaning. Kartan kostar 100 kr och du köper den inne på Lida Värdshus. Arrangeras av Tumba Orientering.

Naturpasset Cykel

Naturpasset Cykel är en orienteringskarta där man med cykel tar sig till trettio olika historiska platser i Botkyrka. Kartan sträcker sig från Lida Friluftsgård i söder till Mälaren i norr. Kartan finnas att köpa på Lida Värdshus och kostar 120 kr. Arrangeras av Tullinge SK

Om kartorna

Hittaut