window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-56704-45'); Lida Idrottskyrka - Lida friluftsgård

Lida Idrottskyrka

Vackert belägen i sluttningen ner mot sjön Getaren ligger kyrkan som är populär för vigsel och dop.

Lida Idrottskyrka byggdes 1957 för att locka ut stadsborna ut i naturen med gudstjänster i naturskön miljö. Idag drivs kyrkan av Botkyrka församling som håller i gudstjänster och andra aktiviteter. Kyrkan används också för många dop och bröllop varje år.

Vill du boka kyrkan? Kontakta församlingsexpeditionen på 08- 530 222 00 eller mejla

botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se.

Lida Idrottskyrka har för tillfället inga ceremonier på grund av Coronapandemin.

Vill du boka kyrkan?

Kontakta Botkyrka församling på 08- 530 222 00 eller e-post botkyrka.forsamling@svenskakyrkan.se.

Upptäck mer